Cere detalii!BDODS Diving School

Iti propunem un mod inedit de a te distra, relaxa si socializa, si chiar mai mult decat atat… iti recomandam un stil de viata care iti va schimba cu siguranta planurile de vacanta!

SCUBA DIVING= Beautiful +Daring +Optimistic +Dynamic +Spectacular

Acesta este modul nostru de a defini scuba divingul si alaturi de echipa BDODS poti intra in comunitatea scafandrilor si poti avea acces la cele mai frumoase excursii de scufundari.

Un simplu concediu pe litoral poate fi transformat intr-o aventura de neuitat cu brevetul de scafandru. Principalele beneficii ale acestuia sunt buna dispozitie, adrenalina si o experienta unica ce merita povestita prietenilor. Epave, amfore sau cetatea scufundata Callatis sunt doar cateva din secretele ce iti vor fi destainuite chiar la Marea Neagra! Marea bariera de corali, scufundarea alaturi de delfini, broaste testoase si o multitudine de pesti sunt experiente la care vei avea acces cu brevetul tau PADI, ce este recunoscut la nivel international.

BDODS Diving School20% discount cursuri scuba diving

www.bdodsdivingschool.eu

 

Cursul de incepator (OPEN WATER SCUBA DIVER) dureaza o saptamana si presupune:

  • 2 sedinte de pregatire teoretica
  • 2 scufundari la bazin
  • 4 scufundari la Marea Neagra

Pretul initial al cursului este de 250 EURO + TVA. La acest cost nu se percep taxe suplimentare si se asigura intreg echipamentul necesar, inclusiv materialele didactice si manualele pentru studiu individual.

BDODS Diving Shop- 5 % discount pentru orice echipament de inot, snorkeling si diving! www.MaScufund.RO

 

 

LEARN TO HAVE FUN! LEARN TO DIVE!

 

BDODS Diving School

Tel.: +40 21.568 16 68

Fax: +40 37 275 80 23

Mobil: +40 723 685 935

info@bdodsdivingschool.eu

http://www.bdodsdivingschool.eu

http://www.MaScufund.ro