Cere detalii!Casa Italia s-a născut cu obiectivul de a reprezenta cele mai puternice marci italiene de mobilier cu prezenta internationala.
Showroom-uri casaitalia, cu aceeasi imagine de brand, marketing si strategie de promovare sunt prezente in Europa de Est si de Sud.

Primul showroom a fost inaugurat in Skopje, Macedonia in anul 1994 ulterior extinzandu-se in Budapesta, Ungaria in 1996, Romania (Constanta si Arad pentru inceput) in 1997, Ioannina, Grecia in 2004 si Sophia, Bulgaria in acelasi an. Dupa 2004 au urmat Croatia, Serbia si Muntenegru iar in Romania showroom-urile de la Timisoara, Bucuresti si Cluj Napoca.

Puterea grupului nostru consta in reprezentarea a peste 70 de branduri Italiene, gama de produse fiind diferentiata in functie de nevoile fiecarui client, calitatea materialelor si design-ul fiind intotdeauna principala preocupare.

Casa Italia Cluj, partenerul City Lights Pipera va ofera un discount incepand de la 10% pentru toate produsele noastre, consultanta designerilor nostri cat si montajul fiind incluse in pretul achizitiei.*

www.casaitalia.com
www.casaitalia.com.ro

* exceptie fac electrocasnicele si corpurile de iluminat. Timpul maxim de livrare 45 zile lucratoare.