Cere detalii!Finantare rapida prin

logo-BCR

 

GARSONIERAimagine apartamente noi garsoniera

- model 1C

PRET REDUS – 32.340 Euro*

Cere mai multe informatii!

*pretul nu include TVA

 

 

Apartament 2 CAMERE – model 2C

PRET REDUS – 58.690 Euro*

Cere mai multe informatii!

*pretul nu include TVA

 

 

Apartament 3 CAMERE – model 3A

PRET REDUS – 83.700 Euro*

Cere mai multe informatii!

*pretul nu include TVA

 

 

 

Despre Citylights Pipera »

PROIECT

Citylights Pipera este un proiect rezidential dezvoltat in nordul orasului Bucuresti, pe un teren in suprafata totala de 5.000 mp, la marginea padurii Andronache.

Ansamblul rezidential Citylights Pipera este amplasat pe Strada Popasului nr. 78, vis-à-vis de padurea Andronache, cu dublu acces dinspre Colentina si Pipera. Amplasarea echilibrata intre cele doua zone, la 950 de m de soseaua Andronache si 2,5 km de soseaua Pipera reuseste sa indeplineasca locatarilor ansamblului una dintre cele mai importante cerinte din zilele noastre: cai de acces rapide catre centrul Bucurestiului (pe traseul Sos. Andronache – Sos. Colentina) si catre locatiile de maxim interes din zona Pipera – Baneasa: Central comercial Feeria, Aeroportul International Otopeni sau Business Center-ul Northgate.

Solutia de dala urbana aleasa pentru proiect face ca spatiul sa fie exceptional de bine utilizat. Astfel ansamblul beneficiaza de 154 locuri de parcare subterane dar si de circa 1960 mp spatii verzi, 1800 mp alei carosabile pentru plimbari, jogging, relaxare, etc la nivelul solului. Constructiile vor ocupa doar aproximativ 1290 mp, circa 25,8% din total teren. La intrarea in ansamblul rezidential vor fi amenajate locuri de parcare destinate vizitatorilor situate la nivelul solului.

Accesul masinilor se va face de la intrarea ansamblului direct la subsol catre parcarile subterane, zonele dintre si dimprejurul celor 4 blocuri noi putand fi accesate cu autovehicule doar in situatii speciale (cazuri de forta majora, salubrizare, transport mobilier etc). Din zona de subsol locatarii pot urca catre apartamente folosind lifturile de 8 persoane.

Utilitatile: apa curenta, gaze naturale, canalizare, current electric, sunt asigurate din retelele publice noi, realizate in zona in ultimii doi ani. Conexiunile TV, internet si de telefonie sunt asigurate inca de la inceput in fiecare apartament, locatarii alegand doar tipul de abonament dorit.

Zona de la nivelul solului va include alei pietonale, spatii de joaca amenajate si locuri de recreere, toate acestea fiind gandite pentru a permite locatarilor ansamblului sa se odihneasca dupa o zi la birou iar copiii sa se joace in voie, fara teama.

LOCATIE

Zona in plina dezvoltare inseamna posibilitatea de a alege gradinita sau scoala generala pentru copii, de a face cumparaturi la doar cateva minute de locuinta (Carrefour Colentina, Carrefour Baneasa, Mega Image Pipera, Metro si Praktiker Voluntari, Bucur Obor etc) dar si de a petrece timpul liber facand ceea ce iti place: poti alege una dintre salile de fitness din zona, poti merge la un film cu prietenii sau poti lua masa la unul dintre restaurantele existente aici.

APARTAMENTE

Cele 144 de apartamente sunt grupate astfel: 8 garsoniere, 108 apartamente cu 2 camere si 28 apartamente cu 3 camere.

Compartimentarea apartamentelor, conforma cu noile tendinte in ceea ce priveste mobilarea, este realizata cu ajutorul unor pereti “usori” din gips-carton, lucru care permite remodelarea rapida a spatiilor interioare.

Apartamentele sunt complet finisate. Pentru pardoseli se foloseste gresie si faianta din import si parchet laminat, iar tamplaria montata este din PVC cu geam termopan. Fiecare apartament va fi dotat cu o centrala termica proprie.

Termenele de finalizare sunt: Bloc D – aprilie 2009; Bloc C – iulie 2009; Bloc B – septembrie 2009; Bloc A – trim.III 2010.

CERTIFICARE

Apartamentele sunt certificate energetic clasa A, ceea ce asigura un confort termic deosebit la costuri reduse.