Cere detalii!Inca din momentul proiectarii ansamblului Citylights Pipera ne-am preocupat ca valoarea cheltuielilor lunare de exploatare sa fie cat mai redusa.

O cale a fost sa renuntam la spatiile si serviciile care sunt scumpe la intretinere si care pot fi gasite in apropierea ansamblului, de exemplu sauna, masaj, piscina (vezi informatii utile).

O alta cale a fost alegerea solutiei de incalzire cu centrale termice individuale astfel incat fiecare client sa isi poata gestiona eficient consumul de gaze.

Insa cea mai importanta a fost izolarea locuintelor cat mai eficient posibil astfel incat sa nu irosim energia termica. Am folosit pereti de BCA de inalta densitate izolati la exterior cu polistiren de fatada de 8 cm grosime.

Aceste solutii au avut succesul scontat, constructiile obtinand certificarea energetica de clasa A.

O locuinta este un produs complex. El poate fi descris in multe cuvinte si imagini dar nimic nu poate inlocui realitatea explorata de simturile noastre.

De aceea am finalizat un apartament model unde potentialii clienti pot sa perceapa dimensiunile, organizarea si calitatea spatiului de locuit din Citylights Pipera.

Apartament model - baie
Apartament model - dormitor
Apartament model - living
Apartament model - living
Apartament model - living
Apartament model - living
Apartament model - bucatarie