Cere detalii!Recomand cu placere  ansamblul rezidential City Lights Pipera, pentru mine a fost alegerea potrivita fiind o persoana care cauta calitate si standarde inalte la preturi accesibile. Am fost impresionata de colaborarea cu dezvoltatorul, bazata pe  promtitudine, flexibilitate, respectarea termenelor de realizare si profesionalism. Pot spune ca pana in acest moment lucurile s-au desfasurat conform informatiilor si confirmarilor primite din partea celor responsabili cu ansamblul si ma declar multumita de alegerea de a locui intr-un apartament City Lights.”

Lorena Cojocaru

“Cand mi-am cautat o locuinta mi-a fost destul de usor sa aleg pentru stiam majoritatea complexurilor rezidetiale din Bucuresti, fiind jurnalist in domeniul constructii-imobiliare. Pe langa faptul ca City Lights Pipera este compus din blocuri de o calitate si o rezistenta superioara, cel mai important este faptul ca dezvoltatorii complexului sunt foarte deschisi la dorintele potentialilor clienti sau ale locatarilor. Acest lucru a fost argumentul decisiv din punctul meu de vedere. “

Adina Stroiu

“Numele meu este Ana Roşca şi m-am gândit să scriu câteva cuvinte pentru cei aflaţi în căutarea unei locuinţe. Eu şi soţul meu am căutat îndelung un apartament de 3 camere intr-un ansamblu rezidenţial nou, la un preţ rezonabil şi alegerea noastră a fost ansamblul rezidenţial City Lights.

Trebuie să recunosc că am fost mai mult decât impresionată de maniera profesionistă de lucru a celor de la acest ansamblu, simţind într-adevăr că opinia şi dorinţele noastre contează, toţi fiind foarte receptivi la doleanţele noastre. Zona în care se află ansamblul este superbă, cu multă verdeaţă în jur şi cu o privelişte aşa cum rar mai găseşti în Bucureşti. Finisajele alese pentru apartamente sunt de foarte bună calitate, existând o mulţime de alternative care să satisfacă exigenţele fiecărei persoane. Tot ce a fost stabilit de comun acord a fost prevăzut în documente semnate de fiecare parte, ca să nu existe nicio problemă pentru niciuna dintre părţi, fapt ce ne-a oferit mult confort, mai ales având în vedere multitudinea de probleme apărute cu multe ansambluri rezidenţiale din Bucureşti.”

Ana Rosca

“Ansamblu nou, linistit, foarte aproape de Bucuresti, acces foarte bun si usor catre Bucuresti, intr-o zona foarte linistita si sigura, datorita ariei pietonale din jurul blocului. Ar trebui imbunatatit iluminatul din parcarea subterana.”

Panturu Mihai

“Mi-aduc aminte de prima noapte pe care am petrecut-o in ‘casa noua’. Nu am putut dormi. Pentru ca era prea liniste: nu masini turate, nu claxoane ale vecinilor nervosi ca si-au gasit locul de parcare (mostenit din tata in fiu) ocupat, nu tramvaie de la ora 5 dimineata. Apoi am trecut prin faza in care ma temeam ca sunt prea departe de civilizatie. Si poate d-aia e si atat de liniste! Dupa ce am descoperit ca ajung in 20 de minute la facultate (zona Iancului), 5 minute pana la metrou Pipera (care este linie directa spre centru) si 15 minute pana in Complex Feeria, mi-am schimbat parerea. Mai ales cand am descoperit ca si aici se livreaza acasa pizza, mancare chinezeasca sau romaneasca. Fara suprataxa! Cand serviciile de Internet si Cablu functionau la fel de rapid ca cele anterior avute, deja incepeam sa ma simt ca acasa. M-am simtit mai bine decat oriunde pana acum in momentul in care mi-am dat seama ca tot ansamblul este administrat cu mult profesionalism, multa amabilitate si eficienta. Una peste alta, am petrecut o iarna superba aici si sunt convinsa ca si vara va fi pe masura!”

Laura Ducu

“Am fost pentru prima data in Pipera Citylights aproximativ acum un an. La inceput am fost sceptic in privinta amplasarii, a timpului necesar pentru a ajunge in Bucuresti. Am vizitat ansamblul de 5-6 ori inainte de a ma decide si acum nu regret. A fost alegerea cea mai buna pentru mine, deoarece am nevoie de acces atat in Otopeni cat si in Bucuresti. Zona iti ofera linistea de care ai nevoie dupa o zi de munca, ansamblul este intretinut, calitatea finisajelor iti ofera un grad de confort ridicat. Dupa un an de cautari in imobiliare, am ajuns la concluzia ca Citylights are cel mai bun raport calitate/pret. “

Bogdan Ciacoi