CERE OFERTA

Ansamblul rezidential Citylights Pipera

Ansamblul rezidențial Citylights Pipera este compus din apartamente finalizate, construite la standarde înalte, cu finisaje și utilități de calitate și flexibilitate în personalizarea design-ului pentru a transformă locuința dintr-o casă în “acasă”.

Ansamblul rezidențial se află pe stradă Popasului nr. 78, vis-a-vis de Pădurea Andronache, a cărei suprafață verde depășește 60 ha.

Ansamblul rezidențial Citylights Pipera este un ansamblu cu circuit închis, care oferă siguranță rezidenților săi, fiind împrejmuit cu gard. Accesul către parcarea subterană se face automat cu telecomanda, de unde poți urcă cu liftul în zona de apartamente.

Ansamblul Rezidențial este format din 4 blocuri care găzduiesc un total de 144 de apartamente și 200 de parcări, dar care ocupă doar 26% din suprafață întregului teren. Pe restul terenului în suprafață de 3700mp este restricționat traficului auto și este folosit de locatari pentru plimbare, socializare sau orice altă activitate de petrecere a timpului în aer liber sau, dacă au copii, aceștia îi pot plimbă sau vedea cum se joacă linișțiți și în siguranță în curtea interioară a ansamblului.

Ansamblul rezidențial Citylights Pipera oferă un foarte bun randament calitate-preț, dacă vrei să-ți achiziționezi un apartament în zona de Nord că locuința, dar și din perspectiva investițională având și un foarte bun anvantaj cu privire la returnarea investiției, cu o probabilitate mare de creștere în viitorul apropriat datorită dezvoltării zonale.

  • Apartamente spațioase, luminoase și eficient compartimentate

  • Acces facil la mijloace de transport în comun(stație de autobuz în față complexului)

  • Parcare subterană cu acces securizat

  • Mai puțin de 50 de metri până la pădure

  • Finisaje de calitate, la alegerea noilor locatari

  • Loc de joacă pentru copii în incinta complexului

  • 5 minute până la cel mai apropiat centru comercial

  • Proiectul este finalizat - te poți muta imediat

Programează o vizită

Pentru a facea cea mai buna alegere, consultanții noștri te pot îndruma la vizionarea apartamentelor.